Patatas salteadas con chorizo ibérico y crema de verduras

Patatas salteadas con chorizo ibérico y crema de verduras

Hey everyone, I hope you're having an incredible day today. Today, we're going to make a distinctive dish, Patatas salteadas con chorizo ibérico y crema de verduras. One of my favorites food recipes. This time, I'm gonna make it a bit unique. This will be really delicious.

Patatas salteadas con chorizo ibérico y crema de verduras is one of the most popular of recent trending meals in the world. It is simple, it's fast, it tastes yummy. It's enjoyed by millions daily. Patatas salteadas con chorizo ibérico y crema de verduras is something that I've loved my whole life. They are fine and they look wonderful.

Many things affect the quality of taste from Patatas salteadas con chorizo ibérico y crema de verduras, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Patatas salteadas con chorizo ibérico y crema de verduras delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Patatas salteadas con chorizo ibérico y crema de verduras is 2 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Patatas salteadas con chorizo ibérico y crema de verduras estimated approx 15-17 minutos.

To begin with this particular recipe, we must first prepare a few ingredients. You can cook Patatas salteadas con chorizo ibérico y crema de verduras using 6 ingredients and 12 steps. Here is how you can achieve it.

#LasRecetasDeCookpad
El truco de esta receta son las verduras cortadas y troceadas se guardan en una bolsa en el congelador y después solo hay que coger las verduras que más te gusten y en un momento se prepara una crema de verduras que suelen estar riquísimas siempre.

Ingredients and spices that need to be Take to make Patatas salteadas con chorizo ibérico y crema de verduras:

  1. 750 gramos patatas pequeñas,
  2. 250 gramos calabaza,
  3. puerro, 1
  4. chorizo ibérico, 1, (120 gramos)
  5. pastillas caldo concentrado de verduras, 2
  6. aceite de oliva virgen extra

Steps to make to make Patatas salteadas con chorizo ibérico y crema de verduras

  1. Pelamos las patatas, lavamos, troceamos la mitad y la otra mitad las dejamos enteras.
  2. Pelamos la calabaza y troceamos.
  3. Pelamos el puerro, lavamos y troceamos.
  4. En la olla rápida echamos todas las verduras troceadas junto con las patatas enteras, cubrimos con agua, echamos dentro las pastillas de caldo concentrado y un chorreón de aceite de oliva y hervimos durante 5-7 minutos y sacamos las patatas enteras en un plato y el resto de las verduras cocidas las trituramos y lista nuestra crema.
  5. Las patatas que están enteras las troceamos a dados y reservamos en el plato.
  6. La crema que sobre la guardamos en un bote en el frigorífico y sirve para tomarla otro día, pues aguanta hasta una semana en frío.
  7. Quitamos la cuerda al chorizo y cortamos a rodajas.
  8. En una sartén echamos unas gotas de aceite de oliva y echamos las rodajas de chorizo y salteamos un par de minutos y a continuación echamos las patatas troceadas y salteamos un minuto más y listo.
  9. En cada plato colocamos una copa con la crema de verduras y la mitad de las patatas salteadas con chorizo ibérico.
  10. Estos ingredientes son para 2 personas y el tiempo de preparación es de 15-17 minutos.
  11. Esta plato es muy fácil de preparar, rapidísimo y muy rico.
  12. El truco:
    Pelar la calabaza, quitar las semilla, trocearla y guardarla en una bolsa y al congelador.
    Pelar, lavar y trocear el manojo de puerros, meter en una bolsa y guardar en el congelador.
    Se puede hacer con cualquier verdura, como zanahorias, apios, brócolis, coliflor y así después puede coger un puñado de trozos de las verduras que más os gusten para prepara una crema en un momento y están deliciosas.

As your experience and confidence grows, you will locate that you have much more natural control over your diet plan as well as adapt your diet plan to your individual preferences with time. Whether you wish to offer a dish that uses less or more active ingredients or is a little bit basically hot, you can make simple adjustments to attain this objective. In other words, begin making your recipes in a timely manner. When it comes to standard cooking skills for novices you don't need to learn them however just if you master some basic food preparation techniques.

This isn't a complete overview to quick and also very easy lunch dishes yet its great something to chew on. With any luck this will certainly get your creative juices flowing so you can prepare delicious dishes for your family without doing too many square meals on your journey.

So that's going to wrap this up with this exceptional food Step-by-Step Guide to Prepare Super Quick Homemade Patatas salteadas con chorizo ibérico y crema de verduras. Thanks so much for your time. I'm confident that you will make this at home. There is gonna be more interesting food in home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page on your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Lasaña de vegetales

Crema de calabaza🎃

Mini ñoquis de calabaza y avena