Tabulé templado de anís y menta con verduras fritas y frutos secos

Tabulé templado de anís y menta con verduras fritas y frutos secos

Hey everyone, it's me again, Dan, welcome to my recipe page. Today, I will show you a way to make a special dish, Tabulé templado de anís y menta con verduras fritas y frutos secos. One of my favorites. This time, I am going to make it a bit unique. This will be really delicious.

Tabulé templado de anís y menta con verduras fritas y frutos secos is one of the most popular of current trending foods on earth. It's easy, it's quick, it tastes delicious. It is enjoyed by millions every day. Tabulé templado de anís y menta con verduras fritas y frutos secos is something that I've loved my entire life. They are nice and they look fantastic.

Many things affect the quality of taste from Tabulé templado de anís y menta con verduras fritas y frutos secos, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Tabulé templado de anís y menta con verduras fritas y frutos secos delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Tabulé templado de anís y menta con verduras fritas y frutos secos is 3 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Tabulé templado de anís y menta con verduras fritas y frutos secos estimated approx 15-20 minutos.

To get started with this recipe, we must prepare a few ingredients. You can cook Tabulé templado de anís y menta con verduras fritas y frutos secos using 13 ingredients and 13 steps. Here is how you can achieve it.

#LasRecetasDeCookpad
El tabulé es una ensalada oriunda del Líbano y Siria, que se utiliza como acompañamiento de otros aperitivos típicos de la zona.

Ingredients and spices that need to be Make ready to make Tabulé templado de anís y menta con verduras fritas y frutos secos:

  1. cous-cous grano mediano, 1 tarrito
  2. 1 pimiento rojo
  3. 200 gramos calabaza
  4. 8 vainas judías verdes
  5. 5 dátiles sin huesos
  6. 4 orejones
  7. 2 cucharadas pasas
  8. menta o hierbabuena
  9. 1 cucharadita anís en grano
  10. 1 copita (opcional) anís dulce
  11. sal
  12. 1 pastilla caldo concentrado de verduras
  13. aceite de oliva virgen extra

Instructions to make to make Tabulé templado de anís y menta con verduras fritas y frutos secos

  1. Llenamos de sémola de cous-cous en un tarrito y echamos en un bol.
  2. En una cacerola echamos un tarrito de agua, la copita de anís, la cucharada de anís en grano, la pastilla de caldo concentrado de verduras y un chorrito de aceite de oliva y hervimos un par de minutos y añadimos la misma cantidad de caldo que de sémola en el bol y con una cuchara vamos mezclando bien y que se hidrate bien la sémola.
  3. Lavamos el pimiento, quitamos las semillas y troceamos a daditos.
  4. Quitamos las puntas a las vainas de judías verdes, lavamos y cortamos en juliana.
  5. Troceamos la calabaza a daditos.
  6. Lavamos la menta y troceamos menudita.
  7. En una sartén echamos un poco de aceite de oliva y añadimos los pimientos con un poco de sal y salteamos un par de minutos y sacamos a continuación salteamos otro par de minutos las judías y sacamos y por último freímos la calabaza otro par de minutos y listas las verduras fritas, otra opción es saltear todas las verduras juntas.
  8. Troceamos los orejones y los dátiles.
  9. En el bol de mezclamos la sémola ya hidratada y la menta troceada.
  10. En cada plato colocamos un aro y lo rellenamos de la sémola con sabor a menta y anís, alrededor vamos colocando los frutos secos, los pimientos, las judías verdes y por último la calabaza, mezclamos bien y a disfrutar este magnífico plato. También podemos aderezarlo con un poco de miel y sal y queda fantástico.
  11. Estos ingredientes son para 3 personas y el tiempo de preparación es de 15-20 minutos.
  12. Tabulé es una ensalada oriunda de Líbano y Siria que se emplea como acompañamiento de aperitivos típicos de la zona, también se consume frío en los calurosos meses de verano en todo el mundo árabe.
  13. Esta receta es muy fácil de hacer, se puede preparar con cualquier ingrediente que te guste y además está siempre deliciosa.

As your experience as well as confidence expands, you will discover that you have extra all-natural control over your diet regimen and adapt your diet regimen to your individual preferences over time. Whether you want to offer a recipe that uses fewer or more active ingredients or is a little essentially hot, you can make basic adjustments to accomplish this goal. To put it simply, start making your dishes in a timely manner. As for fundamental cooking abilities for newbies you don't need to discover them yet only if you understand some simple cooking methods.

This isn't a total overview to fast as well as simple lunch dishes but its great something to chew on. Ideally this will certainly get your creative juices streaming so you can prepare scrumptious meals for your family without doing too many square meals on your trip.

So that is going to wrap it up with this exceptional food How to Prepare Ultimate Tabulé templado de anís y menta con verduras fritas y frutos secos. Thanks so much for your time. I am sure you can make this at home. There's gonna be interesting food in home recipes coming up. Remember to save this page in your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Lasaña de vegetales

Crema de calabaza🎃

Mini ñoquis de calabaza y avena