Cuscús a mi estilo
Hey everyone, it's Louise, welcome to our recipe site. Today, we're going to prepare a special dish, Cuscús a mi estilo. One of my favorites. For mine, I'm gonna make it a little bit unique. This is gonna smell and look delicious.
Cuscús a mi estilo is one of the most well liked of current trending meals on earth. It's enjoyed by millions every day. It is simple, it's fast, it tastes yummy. Cuscús a mi estilo is something that I have loved my entire life. They're nice and they look fantastic.
Many things affect the quality of taste from Cuscús a mi estilo, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Cuscús a mi estilo delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Cuscús a mi estilo is 4 personas. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Cuscús a mi estilo estimated approx 80 minutos.
To get started with this particular recipe, we have to first prepare a few components. You can have Cuscús a mi estilo using 24 ingredients and 7 steps. Here is how you cook that.
Ingredients and spices that need to be Make ready to make Cuscús a mi estilo:
- Piñones tostados opcional
- 1 lata pequeña de olivas rellenas sin hueso
- 2 cucharaditas canela
- 1 cucharadita comino
- 2 cucharaditas jengibre
- 2 patatas no muy grandes
- 2 dientes ajo
- rama Azafrán en
- Albaricoques secos cortados
- Sal
- agua
- 1/2 kilo cuscús integral
- 1 rama canela
- 1 pastilla avecrem de caldo de carne o pollo o vegetales
- Eneldo
- Perejil picado
- 1 bote garbanzos cocidos
- 1 berenjena
- 1 calabacín
- 1/2 calabaza
- Limones encurtidos o medio limón normal
- 2 zanahorias
- 1 puerro
- Aceite de oliva
Instructions to make to make Cuscús a mi estilo
- Primero lavamos las verduras y la cortamos a dados no muy grandes, lo que es la berenjena, calabaza, calabacín, los puerros y las patatas. Los ajos, tres limones encurtidos y si es limón normal pues un par de rodajitas, pero a trozos pequeños.
- Una vez cortadas las verduras y una olla le añadimos un poco de aceite de oliva, lo dejamos calentar y echamos de primero los puerros con la rama de canela, el comino el jengibre y la canela molida.
- Lo removemos unos minutos, a continuación echaremos las demás verduras también y la removemos también durante 5 minutos.
- Y entonces o 5 minutos echamos ya todos los ingredientes y echamos las patatas, el ajo, las aceitunas sin hueso, las berenjenas y los garbanzos. Sazonamos y echamos el azafrán, lo volvemos a remover todo unos 5 minutos más y echamos el agua que tape las verduras. Lo dejamos hervir y ya lo dejamos hasta que las verduras estén blanditas. A fuego medio los albaricoques, os recomiendo que los partais a trocitos pequeños porque así coge más sabor.
- Mientras se va haciendo las verduras aparte cogeremos en una olla o en algún recipiente que sea hondo y grande, cogeremos el cuscús (que sería por ejemplo 500 gramos de cuscús 500 ml de agua) Entonces cogemos el cuscús y lo ponemos en un recipiente, le echamos el eneldo, la pastilla de avecrem, un poquito de sal y lo vamos removiendo bien para que coja y se impregne bien todos los ingredientes
- Pondremos hervir el agua. Una vez que esté hervida el agua la pondremos en el cuscús, añadimos aceite de oliva y lo taparemos con una tapa, lo dejamos reposar
- Pues una vez que ya está hecha la verdura y el cuscús pues ya lo podemos servir
As your experience and also self-confidence grows, you will discover that you have much more all-natural control over your diet and also adjust your diet plan to your individual tastes over time. Whether you want to offer a recipe that utilizes fewer or more ingredients or is a bit essentially zesty, you can make basic changes to attain this goal. Simply put, begin making your dishes on time. As for standard cooking skills for beginners you don't require to discover them but just if you grasp some simple food preparation strategies.
This isn't a complete guide to quick and simple lunch dishes yet its great something to chew on. With any luck this will certainly get your creative juices flowing so you can prepare scrumptious dishes for your household without doing a lot of square meals on your journey.
So that is going to wrap this up for this special food Step-by-Step Guide to Prepare Ultimate Cuscús a mi estilo. Thank you very much for reading. I am confident you can make this at home. There is gonna be interesting food at home recipes coming up. Don't forget to save this page in your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!
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