Cous cous marroquí
Hey everyone, I hope you are having an incredible day today. Today, I will show you a way to make a distinctive dish, Cous cous marroquí. It is one of my favorites. This time, I will make it a little bit tasty. This is gonna smell and look delicious.
Cous cous marroquí is one of the most popular of current trending meals on earth. It is easy, it's quick, it tastes yummy. It's appreciated by millions every day. They are nice and they look fantastic. Cous cous marroquí is something that I have loved my entire life.
Many things affect the quality of taste from Cous cous marroquí, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Cous cous marroquí delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Cous cous marroquí is 4 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Cous cous marroquí estimated approx 120 minutos.
To begin with this particular recipe, we have to first prepare a few ingredients. You can have Cous cous marroquí using 18 ingredients and 13 steps. Here is how you cook it.
He preparado varias veces ya este plato. Siempre sigo una receta de El Paraíso de los Sabores, en youtube.
Ingredients and spices that need to be Get to make Cous cous marroquí:
- 500 g cous cous
- 250 g carne de cordero, del antebrazo
- 250 g carne de ternera
- 1/4 col
- 2 tomates
- 1 calabacín
- 1 cebolla
- 4 zanahorias medianas
- 1 calabaza pequeña
- 200 g garbanzo cocido
- 1 manojo cilantro
- aceite de oliva
- aceite de girasol
- 1 cucharada jengibre
- 1 cucharada azafrán
- 1 cucharada sal
- 1 cucharada pimienta negra
- mantequilla
Instructions to make to make Cous cous marroquí
- Preparación de los ingredientes. Picar finamente la cebolla. Pelar las zanahorias y partir por la mitad. Se le pueden quitar los corazones aunque yo casi nunca lo hago. Del mismo modo, se pueden pelar los tomates y quitarles las pepitas si se desea. Picar el tomate. Cortar el calabacín por la mitad, con la piel. Cortar la calabaza en unos 8 trozos y quitarle las pepitas, pero dejar la piel. Cortar la col rizada en 2 o 4 trozos intentando mantener parte del corazón para que no se nos deshaga.
- Sofreír la cebolla en aceite hasta que se dore.
- Añadir el tomate y sofreír un rato más.
- Añadir toda la carne y la sal, pimienta, azafrán, jengibre y una cucharada de mantequilla. Sofreír durante unos pocos minutos.
- Añadir medio litro de agua y cocer por 20 minutos para que se ablande la carne.
- Añadir 1 litro y medio de agua y poner a hervir. Poner ahora las zanahorias que es lo que tiene la cocción más larga.
- 5 minutos después añadir la calabaza y la col.
- 5 minutos después añadir el calabacín y el cilantro.
- 5 minutos después añadir los garbanzos.
- Separar la verdura de la carne y reservar.
- El couscous hay quien, como en el vídeo, lo hace al vapor, sobre el caldo. Yo no tengo una olla al vapor con los agujeros lo suficientemente finos, así que simplemente lo hago en 2 pasos, adaptando los consejos del vídeo a mis recursos. En primer lugar se unta el couscous con una mezcla de aceite de oliva y girasol, media taza en total para la cantidad preparada, y un vaso de agua con sal. Después lo amasamos y dejamos un rato hasta que absorba la mezcla.
- Después le añadimos un cucharón del caldo caliente. Cuando deje de quemar lo removemos con las manos o una cuchara. Repetimos la operación hasta que la pasta esté cocida, no hace falta que quede blanda.
- Para servir, en una cazuela de barro, formar una especie de volcán con el couscous. En el hueco poner los trozos de carne, y en las laderas adornar con las tiras de zanahoria, calabacín, col y calabaza.
As your experience as well as confidence grows, you will find that you have more all-natural control over your diet plan and also adapt your diet to your individual tastes gradually. Whether you intend to serve a dish that makes use of fewer or more active ingredients or is a little essentially hot, you can make simple adjustments to achieve this objective. In other words, start making your recipes on time. As for basic cooking skills for novices you don't require to discover them but only if you grasp some basic cooking strategies.
This isn't a complete guide to fast and also very easy lunch dishes however its excellent food for thought. Ideally this will certainly get your creative juices moving so you can prepare delicious meals for your household without doing too many square meals on your trip.
So that's going to wrap this up for this exceptional food Recipe of Award-winning Cous cous marroquí. Thanks so much for your time. I'm sure that you can make this at home. There is gonna be interesting food in home recipes coming up. Remember to bookmark this page on your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!
Comments
Post a Comment