Potaje de verduras con alubias rojas

Potaje de verduras con alubias rojas

Hello everybody, it's John, welcome to our recipe page. Today, we're going to prepare a distinctive dish, Potaje de verduras con alubias rojas. It is one of my favorites. This time, I'm gonna make it a little bit tasty. This will be really delicious.

Potaje de verduras con alubias rojas is one of the most popular of current trending foods in the world. It is simple, it is quick, it tastes delicious. It's appreciated by millions daily. They're nice and they look wonderful. Potaje de verduras con alubias rojas is something that I have loved my whole life.

Many things affect the quality of taste from Potaje de verduras con alubias rojas, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Potaje de verduras con alubias rojas delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Potaje de verduras con alubias rojas is 4 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Potaje de verduras con alubias rojas estimated approx 45 minutos.

To get started with this particular recipe, we have to prepare a few components. You can cook Potaje de verduras con alubias rojas using 17 ingredients and 5 steps. Here is how you can achieve it.

Esta receta es en honor a Cuqui, porque la inspiración me vino al ver una receta suya muy parecida, pero luego la modifiqué a mi gusto añadiendo más verduras y algunas especias que le han dado un sabor buenísimo a este plato tan completo y saludable.

Ingredients and spices that need to be Make ready to make Potaje de verduras con alubias rojas:

  1. 1 bote alubias rojas cocidas
  2. 1 carlota
  3. 1 zanahoria
  4. 1 trozo calabaza
  5. 1 manojo espinacas frescas
  6. 8 cuartos corazón de alcachofa
  7. Judías verdes
  8. 2 patatas
  9. 1 cebolla dulce
  10. 1/2 pimiento verde
  11. 1/2 pimiento rojo
  12. 1 tomate maduro
  13. Aceite de oliva y sal
  14. 1/2 cdita pimentón dulce
  15. 1/4 cdita curry
  16. 1/2 cdita jengibre rayado
  17. 1 vaso caldo de verduras

Instructions to make to make Potaje de verduras con alubias rojas

  1. Comenzamos haciendo el sofrito, echando en una olla honda un chorreón de aceite de oliva, la cebolla en juliana finita, los dos tipos de pimientos en cuadradillos pequeños y el tomate rallado. Dejamos ha fuego medio para que se vayan pechando las verduras.
  2. Ponemos las alubias en un colador y enjuagamos bien, reservamos. Mientras cortamos en trocitos el resto de las verduras (patatas, zanahoria, calabaza, judías verdes y carlota), las añadimos a la olla una vez que el sofrito esté bien pochado, salpimentamos y añadimos el pimentón dulce, dejaremos unos minutos las verduras solas. Después añadimos el vaso de caldo de verduras y otros 2-3 de agua (hasta cubrir las verduras) y dejamos cocer unos 8 minutos.
  3. Cuando las verduras ya estén casi cocidas añadimos las alubias rojas (muy bien lavadas y escurridas) y damos unas vueltas y dejamos cocer unos 5-10 min más (ir vigilando). Cortamos las hojas de espinaca más pequeñitas y reservamos.
  4. Antes de que llegue a cocer añadimos las espinacas (para que queden crujientes-->truco de Cuqui), corregimos de las y añadimos el jengibre y el curry, dejamos los últimos minutos que se mezclen bien todos los ingredientes y el caldo, hasta que espese un poquito y quede la textura del potaje.
  5. Dejamos reposar y si queremos comemos en ese mismo día, yo aconsejo dejar de un día para otro está más rico.

As your experience and also confidence grows, you will certainly discover that you have much more natural control over your diet regimen and adjust your diet plan to your individual preferences gradually. Whether you wish to offer a recipe that utilizes fewer or even more ingredients or is a bit essentially hot, you can make basic modifications to achieve this goal. To put it simply, start making your recipes on schedule. As for fundamental cooking skills for newbies you do not require to learn them yet just if you master some basic food preparation techniques.

This isn't a total guide to fast as well as easy lunch recipes but its excellent something to chew on. Hopefully this will certainly get your innovative juices flowing so you can prepare scrumptious dishes for your household without doing a lot of heavy meals on your trip.

So that's going to wrap it up with this special food How to Prepare Super Quick Homemade Potaje de verduras con alubias rojas. Thanks so much for reading. I am sure you will make this at home. There is gonna be interesting food in home recipes coming up. Remember to bookmark this page on your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Calabaza rellena de pollo para dos

Crema de calabaza con curry

Crumble de cerezas