Pipas de calabaza especiadas

Pipas de calabaza especiadas

Hello everybody, it's John, welcome to our recipe page. Today, I will show you a way to prepare a distinctive dish, Pipas de calabaza especiadas. It is one of my favorites food recipes. This time, I am going to make it a bit tasty. This is gonna smell and look delicious.

Pipas de calabaza especiadas is one of the most favored of current trending meals in the world. It is simple, it is quick, it tastes delicious. It is appreciated by millions daily. Pipas de calabaza especiadas is something which I've loved my entire life. They are fine and they look fantastic.

Many things affect the quality of taste from Pipas de calabaza especiadas, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Pipas de calabaza especiadas delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

To begin with this particular recipe, we have to prepare a few components. You can cook Pipas de calabaza especiadas using 5 ingredients and 7 steps. Here is how you can achieve it.

En muchas ocasiones preparamos recetas de calabaza y al limpiarla acabamos tirando más de lo necesario, por ejemplo sus semillas.

Personalmente las pipas de calabaza me encantan y si además le damos un ligero toque de especias mucho más.

Vais a ver que es fácil de preparar y el resultado son unas pipas crujientes y muy sabrosas.

Ingredients and spices that need to be Take to make Pipas de calabaza especiadas:

  1. Pipas de calabaza frescas
  2. 1 cucharada Ras el Hanout
  3. o combinación de especias
  4. Sal
  5. Agua

Steps to make to make Pipas de calabaza especiadas

  1. Lo primero es vaciar la calabaza y sacar todas las pipas de su interior. Intentamos separar toda la pulpa de las semillas. Lavamos bien todas las semillas con agua fría.
  2. El siguiente paso es opcional y se trata de dejar en remojo en agua salada las semillas de 6 a 12 horas para desactivar las enzimas inhibidoras de las semillas, con ello conseguimos evitar que dichas enzimas no irriten nuestro estómago y además conseguimos aumentamos las vitaminas que nos aportan. Como digo es opcional, y a dicho proceso se le conoce como activar las semillas y frutos secos.
  3. Una vez pasado el tiempo requerido aclaramos bien las pepitas y las secamos con un papel absorbente.
  4. Ponemos las pipas en un bol, le añadimos las especias (en mi caso el Ras el Hanout), las sazonamos a nuestro gusto y las ponemos en una bandeja forrado con papel de hornear.
  5. Debemos repartirlas de forma que no se amontonen unas encima de otras.
  6. Las tendremos en el horno a 180ºC durante 30 minutos o hasta que veamos que estén tostadas. Yo cada 10 minutos las muevo para que se tuesten de forma uniforme. También podemos tostarlas en una sartén. Aquí debemos tener cuidado y remover constantemente hasta conseguir el tostado.
  7. Es muy importante que no lleguen a quemarse o a la hora de comerlas tendrán un punto rancio nada apetecible. Dejamos que se enfríen y a disfrutar de un perfecto picoteo. ¿Os animáis a probar?

As your experience and confidence grows, you will locate that you have more natural control over your diet and also adapt your diet plan to your individual tastes with time. Whether you want to offer a dish that makes use of fewer or more components or is a little bit more or less hot, you can make easy modifications to achieve this goal. In other words, start making your recipes on time. When it comes to fundamental cooking skills for beginners you don't need to learn them however only if you grasp some basic food preparation techniques.

This isn't a full overview to quick as well as very easy lunch recipes however its excellent food for thought. Ideally this will certainly get your creative juices streaming so you can prepare tasty dishes for your family members without doing too many square meals on your journey.

So that's going to wrap it up with this exceptional food Steps to Prepare Super Quick Homemade Pipas de calabaza especiadas. Thanks so much for reading. I'm sure that you can make this at home. There is gonna be more interesting food at home recipes coming up. Don't forget to save this page in your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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